Zwanger zijn is een bijzondere periode in je leven. Speciaal genoeg om dit met een professionele zwangerschapsshoot te laten vastleggen. Ook later wil je nog eens zien hoe mooi en bijzonder die buik was. Beste moment voor een zwangerschapsshoot is rond 32 tot 36 weken. Er zijn kledingwissels mogelijk en natuurlijk kan je samen met partner en eventuele kinderen op de foto. Een zwangerschapsshoot duurt 45 tot maximaal 60 minuten. Bij de zwangerschapsshoot zijn acht foto’s inbegrepen.

Ook mogelijk om een reeks korte fotomomenten af te spreken om de groei van je buik vast te leggen. We spreken in de studio af rond 6, 10 , 14, 18, 22, 26, 30, 34, 38 weken en maken een paar fotot’s om de groei van je buik mooi vast te leggen. Deze sessies duren 10 tot 15 minuten. Bij een buikgroeiserie zijn per sessie drie foto’s inbegrepen.
Je kan natuurlijk de Buikgroeiserie combineren met een Zwangerschapsshoot.

Een Bellypaintshoot is een bijzondere zwangerschapsshoot waarbij de buik wordt gepaint. We maken foto’s voor, na en tijdens de paint. De bellypaintshoot duurt maximaal drie uur ivm met de tijd nodig voor de paint.  In de Bellypaintshoot zijn twintig bewerkte digitale foto’s inbegrepen.