Fotoshoots

Een Portretshoot voor bijvoorbeeld portretten of profielfoto’s is altijd in de studio en duurt 20 minuten. Er zijn vier bewerkte digitale foto’s bij de shoot inbegrepen.

Een Basis Fotoshoot duurt 40 minuten voor maximaal 5 personen. Interessant voor verschillende soorten portretten, loveshoot, zwangerschap, kinderfotografie, gezinnen, een shoot van uw huisdier of samen met uw huisdier, enzovoort. Kledingwissel is mogelijk. Er zijn acht bewerkte digitale foto’s bij de shoot inbegrepen.

Een Fotoshoot Plus duurt 45 tot maximaal 60 minuten. Speciaal voor grotere groepen, vrijgezellendag, enzovoort. Geeft de mogelijkheid om verschillende combinaties van mensen uit de groep te fotograferen. Er zijn acht bewerkte digitale foto’s bij de shoot inbegrepen.

Wil je weten hoe het is om een glamourmodel te zijn, dan is de Glamourshoot echt iets voor jou! Je wordt opgemaakt door een professionele visagiste en gaat daarna een fantastische glamourshoot doen, waar meerdere kledingwissels mogelijk zijn.
Een Glamourshoot voor één persoon duurt maximaal drie uur.

 

In alle gevallen, behalve bij de Glamourshoot, geldt dat u zelf zorgt voor make-up en haarstyling.
Na elke shoot worden de foto’s bewerkt en op een aparte link gezet. U kunt dan thuis rustig uitzoeken welke foto’s u wilt.
Elke Fotoshoot kan worden verlengd. Dat kan handig zijn als u meer foto’s of meerdere kledingwissels wilt of bij een grotere groep of andere wensen. Meerprijs verlenging per uur, inclusief tien extra digitale foto’s: €95,-
Het is ook mogelijk om de fotoshoot te doen op een locatie van uw keuze, dat kan ook bij u thuis zijn.
Meerprijs voor een locatieshoot is €15,-. Ik neem dan een reportageflitser mee.
Meerprijs voor een locatieshoot waarvoor ik een set studioflitsers meeneem is  €45,-.