Fotoshoots

Een Portretshoot voor één persoon voor bijvoorbeeld portretten of profielfoto’s is altijd in de studio en duurt 20 minuten. Er zijn vier bewerkte digitale foto’s bij de shoot inbegrepen.

Een Basis Fotoshoot duurt 40 minuten voor maximaal 5 personen. Interessant voor verschillende soorten portretten, loveshoot, kinderfotografie, gezinnen, een shoot van of samen met uw huisdier, enzovoort. Kledingwissel is mogelijk. Er zijn acht bewerkte digitale foto’s bij de shoot inbegrepen.

Een Fotoshoot Plus duurt 45 tot maximaal 60 minuten. Speciaal voor grotere groepen, vrijgezellendag, enzovoort. Geeft de mogelijkheid om verschillende combinaties van mensen uit de groep te fotograferen. Er zijn tien bewerkte digitale foto’s bij de shoot inbegrepen.

Wil je weten hoe het is om een glamourmodel te zijn, dan is de Glamourshoot echt iets voor jou! Je wordt opgemaakt door een professionele visagiste en gaat daarna een fantastische glamourshoot doen, waar meerdere kledingwissels mogelijk zijn.
Een Glamourshoot voor één persoon duurt maximaal drie uur. Er zijn tien bewerkte digitale foto’s bij de shoot inbegrepen.

In alle gevallen, behalve bij de Glamourshoot, geldt dat u zelf zorgt voor make-up en haarstyling.
Na elke shoot worden de foto’s bewerkt en op een aparte link gezet. U kunt dan thuis rustig uitzoeken welke foto’s u wilt.
Elke Fotoshoot kan worden verlengd. Dat kan handig zijn als u meer foto’s of meerdere kledingwissels wilt of bij een grotere groep of andere wensen. Het is mogelijk een shoot te verlengen per half uur, inclusief vijf extra digitale foto’s.
Het is ook mogelijk om de fotoshoot te doen op een locatie van uw keuze, dat kan ook bij u thuis zijn. Dat kan met een reportageflitser of met een set studioflitsers.